tänkte bjuda på en bild


Torsdaaaag!

Hejj!
Skola idag som vanligt, fast idag kändes det lite speciellt och har ingen aning varför :P Kanske för att det va LUB efteråt eller kanske för att jag åker bort hela helgen.. Hmm aja det va kul idag iaf :D
Lite småjobbigt på LUB eftersom jag började bråka med en av mina älsklingar, hoppas hon vet att hon betyder grymt mycket men att jag inte orkar med hennes ideér ibland, men det betyder INTE att jag INTE älskar henne!
Jag hatar att vara så blödig som jag är! Känns som om jag gråter för det mästa nu för tiden pga av massa olika saker.. Inte kul inte men men..
Ska aldrig mer bli kär! Det slutar ju ändå bara med att man blir sårad på ett eller annat sätt? Det har ju ingen mening så varför skulle jag vara en av dom som är dumma och faller för nån? Visst det är lugnt att jag gillar nån men jag ska f*n heller bli kär igen!! LOL
Efter LUB så åkte jag hem till mormor och hennes bror och åt middag (BLÄÄÄÄ!!). Efter typ 2 timmar så ska pappa komma och möta mig och då möter jag Emilia, Felicia,Robban och Jonte och leeeker lite med dom till 21.30 sen gick jag hem och började packa =D som sagt ska ju iväg till graninge hela helgen. Inte så jättesugen på det men så äre och jag får leva mä de ^^
Orkar inte skriva mer så pussarww bejbies! <3

En tröja som jag vill ha :D


vanlig onsdag =D

Hejje! Skola idag-igen. Men idag va det inte lika farligt eftersom vi slutade vid 12.00! Om jag fick byta klass skulle jag gärna göra det för tjejerna,inklusive jag, är faan otroliga! Man drar varann hit och dit för att viska om killar osv... Liksom man ska inte behöva sätta en jävla regel i vårat "gäng" om att man inte får viska i skolan utan att man ska va mogen nog att säga det till alla! Annars är det ju som om att man inte står för det? Eller va tycker ni? Idag blev A. sur på mig pga.. Jaaa det är ju det jag inte vet och nu svarar hon inte på mess eller nått? Dött eller? Nejj, men ibland kan man ju undra att det där med att hon vet vad man ska bli sur för och inte är sant XD. Jag verkligen hatar min lillebror! Han förstör seriöst allt i mitt hääärliga liv -.-! Idag var han för jävligt om jag ska va ärlig och kallade mig för saker som jag inte brukar ta åt mig av eller bry mig om, men idag var han bara för mycket! Han är snart 13 år så lite respekt får man ju ha, men det värsta var ju att när vi kom så får han en ny mobil! Då blev jag lite lagom dampig eftersom jag tyckte att han var djävulen själv just den dagen. Äsch han är inte värd det ^^ Våran fina präst Veronica Lindgren ska sluta! Den kvinnan betyder otroligt mycket för oss alla och hon har gjort så mycket fiint mot mig! jag behöver tips om hur jag ska kunna gottgöra henne, så snälla kommentera och hjälp miig! Hon skjutasde mig till fjällen efter ett läger, jag praoade hos henne och gör så mycket fint här i världen men hon va tvungen att gå vidare i livet and leave us poor things here :( Undar när mina nya kläder kommer!? Dom kanske redan har kommit? Måste fråga mamma.. Jag har beställt nya jeanstights i olika färger så vi får väl se hur och när dom kommer :D Jooo vänta jag skulle hämta ut det imorn, sååå va det (: Jag har börjat lyssna på imperiet :O dom är iförsig bra men ändå! Det trodde jag aldrig om mig själv.. Låtar som är värda att lyssna på : I hennes sovrum, Var E vargen, du ska va president och Holländskt Porslin (: Nu ska jag sova! Kisses <3

Finaste leendet!


En sajk bild på mej


King of PoP! R.I.P <3

Michael jackson

Seg tisdag

Hejj!
Idag har jag inte vart i skolan eftersom jag har jätteont i halsen! Tråkigt att bara va hemma och plugga men bättre det än att bli sämre.. Jag tycker jag pluggar hela tiden nu för tiden :O just nu sitter jag faktiskt och pluggar till spanskan till på torsdag, och jag fattar ju verkligen också? Hmm, nej! när det gäller spanska är jag verkligen på en annan planet (a)
Kan nån förklara för mig varför alla kärringar ska lägga sig i heeeela tiden!? Man får jag fan inte ens säga hej till en kille som är 20+ utan att dom skriker åt en att personen är pervers osv.! Om jag gillar en kille som är äldre än mig så är väl det mitt problem och inte deras eller? My life okey? Jag har blivit av med en person som jag ÄLSKAR bara för han va 20+ och jag hade bra kontakt med honom.. Nu bråkar vi och har inte pratat på grymt länge och jag saknar honom otroligt mycket! Jag kände mig "trygg" när jag snackade med honom och jag va liksom, glad. Jag log när jag tänkte på honom och det va ganska ofta jag gjorde det. Älskling om du nån gång läser det här så vill jag bara säga förlåt och att jag älskar dejj!
Idag är det 7 månader och 1 dag sen Michael Jackson lämnade oss i sorg. Kommer aldrig glömma då jag hörde att han hade dött och allt stöd som vi som sörjde honom fick. Tack för dom som älskar honom! King of PoP! <3
 
If you enter this world knowing you are loved
and you leave this world knowing the same
then everything thats happens in between can be dealt with
/ Michael Jackson *29/8-1958- +25/6-2009 R.I.P 

Nu ska jag fortsätta plugga!
Kisses Mikkis <3

 


Måndag

Hejjsan måndag idag.. Och gissa vad det betyder? Joo, skola -.-'
Fast idag va det ganska skönt för vi hade only 4 lektioner! Skönt skönt...
Den lilla fi**an E.P är såå gulligt kaxig bakom skärmen men när man träffar henne i skolan då gömmer hon sig bakom sina kompisar och fyfaan va patetiskt det är! Och du lilla gumman, du har ingenting med bråket att göra så åk tillbaks till där du kom från..
Men iaf, jag tror jag är "kär"! Hans ögon och hans lugna röst.. Om jag ska va helt ärligt får det mig att ryyyysa :$
Fast som sagt han är ju lite små knaaasig så lets get over him ^^ + att han gillar en annan oxå, ellr jag tror det iaf :D
Hey, har ni hört den här skiten om att vissa är copycats? Kom igen! Ifall nån köper en likadan tröja eller säger nåt som du säger betyder inte det att den härmar dig ellr hur? Va glad för det iställe för det betyder att det du köpt eller sagt är bra! =) så snälla, lägg ner med alla kalla varann copycats.

Funderar på att färga tillbaks till min naturliga hårfärg. Vad tycker ni? Är ju egentligen super duper blond (LOL) men har färgat de till mörkbrunt. Hmm.. Tänkte på att jag har det blont med ett antal bruna slingor i?
Jaaa, Nejj.. DONT KNOW!!
Funderar oxå på att pierca mig, men vet inte vart? =O tell me vart tycker ni?

Ska kanske träffa M på onsdag men vet inte riktigt om jag "vågar".. hehe får väll tänka på saken, kanske blir dubbeldate med J&J ;)

Nu ska jag faktiskt va lite duktig och plugga engelska =D
Kisses// Mikkis <3

Dagens låt


BRÅK -.-

Bråk bråk bråk.. Det är det ända som gäller just nu känns det som. Orkar fan inte bry mig längre egentligen liksom idag blev en nära kompis sur på mig pga ett inlägg på facebook som handlade om en kille som egentligen inte har NÅTT med henne att göra.. sorry men Nolifer? Visst, jag älskar henne men liksom sköt ditt så sköter jag mitt okey?

Igår fick jag nya plagg:

Jeans tights med dragkedja-H&M                                                                                                                 

Kjol-H&M

Tunika-H&M

Ganska najjs faktiskt :) Tänkte skriva några bloggar som jag rekomenderar:

Gabbyw.blogg.se

Linaedler.blogg.se

Emilianybergs.blogg.se

kallamigmattis.blogg.se

emmatattudotterandantoniathomasdotter.blogg.se

De va nog allt jag hade att komma med idag så hoppas de räckte :)

Kisses/ Mikkis <3


Med älskling Malin <3

Hejj!
Igår vet jag inte riktigt vad som hände jag och T blev "vänner" igen.. Ellr aa det lät som det iaf ;)
Äsch jag berättar från början iställe:
Kom hem till Kim vid typ halv 6 igår, och det väntade Malin,Felicia och Kim. Kim tvingade mig att hjälpa henne göra Ceasar sallad till middag och det blev fakitskt gött :)
Under middagen så ringde det på min mobil och blev fett chockad när jag hörde vem det va! En kille som jag inte har sett eller pratat med på 2 år efter att han mordhotade mig och helt jävla randome frågar ifall jag ska ner till gårn, man ba heeej psyk? xD
Efter lite skojj så sminkade vi oss jävligt SICK med RÖTT läppstift, kakao i ansiktet(inte jag!) och jag hade typ en halsduk dom svans xD  och gick sen ut till R och T. Efter 10 min så kom Emilia efter typ 6 timmars statslags träning, thats just sick!?
På nått jävla sätt så lyckades Emilia övertala Kim att släppa in T och R i huset, fattar inte hur men men..
Kan väl inte säga att det va mysigt eftersom Emilia slog mig och T hela tiden! Hon ska dö ^^
Resten tar jag personligt med den som vill veta ;)
Bilder kommer lite senare men nuu ska jag få mina flickor att vara lite sociala :D

Kisses// Mikkis <3

yoyo <3

Nu känns det som jag har kommit igång lite ialla fall.. 
ursäkta men jag är så jävla sur på 96.or som seriöst springer runt och tror att dom är nåt!? Jag vet att det inte bara är jag som stör mig på det, och jag vill inte va taskig heller men helt ärligt.. Slägg er i väggen! Dom kommer men kommerntarer som- tönt,hora, tjockis, careface och man ba hallå det där tar inte på mig så du kan hålla på hela natten om det är det du vill ;).. I don't give a shit
 
Har precis pratat med Kim och jag ska upp till henne och träffa mina flickor ikväll.. Vet inte vad jag ska ha på mig men lägger ut bilder sen :D
Hee you know what? Jag tror jag är kär.. Ellr gillar.. ellr kär.. Aja skit samma men det är i mitt ex och det är helt sjuukt att jag gillar honom-igen! Men nu måste jag skynda mig ifall jag ska hinna städa och så!
Kisses// Mikkis

Lite bilder på mig

mikkis-019        michael-jackson-066        snapshot_20100105_38          snapshot_20100122_2

Bloggad

Häjj läsare <3
Jag har haft många bloggar men jag har inte haft intresset att skriva nåt och sen raderat dom efter en vecka eller två. Men den här ska jag försöka hålla lite längre ;)
Jag vet inte varför jag skaffade en blogg, men jag anatar det är för att dom flesta av mina kompisar säger att det är ett bra ställe att skriva av sig på så jag tänkte ge det ett försök.
Jag vet inte vad som väntar i den här bloggen ifall jag tänker lägga ut länkar till låtar ellr ifall jag ska lägga ut videobloggar.. Men det märker vi som sagt när jag har kommit igång lite!
Kanske ska berätta lite om mig själv:
Namn: Mikaela "Mikkis" Karlsson
Ålder: född 95
Bor: Sthlm skärgård
Familj: Mamma, pappa och lillebror
Husdjur: 6 katter
Pojkvän: ingen än så länge
Bästavän: Många men en speciell, Malin Dawrin (äger ingen blogg)
Skola: Djuröskola
facebook: MikaelaLunzioKarlsson
Bilddagboken: TypisktMiig 
Intressen: spelar fotboll, musik, och pricken över i.et kompisarna ofc ;)

Yeees, där hade ni lite om miig så snälla önska mig lycka till när det gäller bloggen :D
Kisses // Mikkis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0