Tiiiisdag!

Skola idag då.. Lika tråkigt som vanligt fast idag va det värre.. Fick veta att jag hade utv så fick lite småpanik. Satt från halv 3 till 5 i skolan med Jeffa och Malin och hade lite skojj på facebook.. 
Nu sitter jag och chattar med Martin, Matte och Mio.. HAHA alla började på M.. Lite mer mmmm i livet!
Ojj va seriöst x)
Ska sova nu, pusspå er :D

Otroligt bra låt <3


Länge sen! (:

Heeeej! Länge sen jag skrev.. Haha det va ju lite ironiskt om man kollar på mitt senaste inlägg att jag skulle skriva så ofta jag kunde. (a)
Det här inlägget är speciellt för Martin för han tyckte jag skulle blogga, så varsegoo Martin ;) 
 
Valborg:
På valborg så ska jag va med Antonia, Emilia, Emma, Eleonora och Marija! Det ska bli sjukt kul och vi får inte glömma att säga grattis till Antonias mamma Ullis. Ska baka tårta till henne med flickorna <3
Jaa, som man gör på valborg så ska vi ha lite fest med brasa och hela skiten, alla är välkommna när vi är utomhus ofc!

Jag har sjukt ont i hela kroppen sen i fredags på gympan.. Skulle stå på händer på en plint och när jag hoppar på trampolinen upp på plinten så typ viker sig armarna och jag landar på nåt sjukt sätt, så har suttit med voltaren hela helgen (A).. Tyckte det va skumt att jag inte klarade det för jag hade typ gjorde det två gånger innan samma dag så.. Aa, armarna pallade väl inte längre x)

Igår tog det slut mellan mig och mitt ex. som jag måste säga nu.. Kände att mina känslor inte va tillräckligt "heta" för honom, men han ska veta att jag gillar honom sjukt mycket, men tyvärr bara som vän. Vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varann nån gång, det är ju verkligen inte omöjligt. Men just nu känns det som om jag bara vill hitta någon i min egen ålder ( han va 19). 

Har ju inget mer att skriva så jag kan ju lika gärna lägga till att det går sjukt dåligt för mig i skolan, men det är väl ingen nyhet, hehe.

 

En liten vacker bild på mig.. Kärlek till er <3

RSS 2.0